Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörülüğü Eğitim...

Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörülüğü Eğitim Semineri Düzenledi

kocaeli müftülüğü gençlik koordinatörülüğü eğitim semineri düzenledi

22 Nisan 2019 - 17:51

Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü,  il genelinde gençlik hizmeti yapan ilçe koordinatörleri ve mahalle temsilcileri ile eğitimi semineri ve atölye çalışmalarında bulunmak üzere bir günlük program düzenledi.

Eğitim Semineri programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Yusuf Doğan “Gençlik Hizmetlerinin Önemine Dair” kısa bir selamlama konuşması yaptı.

İl Uzman Vaizi Servet Yalçın’ın Gençlik çalışmaları üzerine gerçekleştirdiği tecrübe paylaşımının akabinde İl Gençlik Koordinatörü Servet Hayma, koordinatörlüğün anlaşılması üzere kısa bir sunum yaptı. Sunumun ardından katılımcılar dört ayrı gruba ayrılarak moderatörlerin başkanlığında üç ayrı konuda atölye çalışmaları yaptılar.

Seminere katılan görevliler bu tür seminerlerin artırılmasını, alanda daha fazla din görevlisine ulaştırılmasını iletip memnuniyetlerini bildirdiler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı