Komşu Il Müftüleri Yozgat’a Misafir Oldu

Komşu Il Müftüleri Yozgat’a Misafir Oldu

komşu il müftüleri yozgat’a misafir oldu

27 Nisan 2022 - 02:10

Ramazan ayı, vaaz ve irşad faaliyetlerine ivme kazandırmak, komşu ve kardeş şehir il müftülükleri arasında iletişimi artırmak ve hizmet birliğini sağlamak maksadıyla düzenlenen program kapsamında çevre il müftüleri ve il müftü ilimize gelerek farklı camilerde vaaz ve nasihatte bulundular

Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin tarafından ikram edilen iftardan sonra il müftüleri ve müftü yardımcıları Çapanoğlu, Bilal Şahin, Abdülhamithan, H. Bahri Akdağ, Hamamcıoğlu, Nakıbzade camilerinde cemaatle bir araya geldiler

Program kapsamında, Çapanoğlu Büyük caminde Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Yaman, Bilal Şahin caminde Çorum Müftüsü Muharrem Biçer, Abdülhamithan caminde Kırıkkale İl Müftüsü H. Hayri Yaşar, Çorum İl Müftü Yardımcısı Fatih Kaya H. Bahri Akdağ caminde, Çorum İl Müftü Yardımcısı Adem Aygül Hamamcıoğlu caminde, Kırşehir İl Müftü Yardımcısı H. Ahmet Başaran Nakıbzade caminde teravih namazı öncesi vaaz-u nasihatte bulundular.

İl Müftümüz Gülden “Kardeş Şehir” projesi kapsamında davete icabet eden İl Müftüleri ve Müftü Yardımcılarına ayrı ayrı teşekkür etti. Yozgat halkı ve cami cemaati uygulamadan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kardeş şehir müftüleri, Yozgatlıların göstermiş olduğu ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek daveti ev sahipliğinden dolayı İl Müftümüz Gülden’e teşekkür ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...