Konya’da Ahıskalı Din Görevlilerinden Poçanoğlu’na Ziyaret

Konya'da Ahıskalı Din Görevlilerinden Poçanoğlu’na Ziyaret

ahıskalı din görevlilerinden poçanoğlu’na ziyaret

11 Aralık 2019 - 17:56

Diyanet İşleri Başkanlığımızın resmi davetlisi olarak ülkemize bulunan ve Diyanet Konya Eğitim Merkezi’nde hizmet içi eğitim kursu gören Ahıska Türklerinden oluşan din görevlileri İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Poçanoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurtiçi ve yurtdışında yapılan hizmetlere değinerek, eğitim merkezinde alacakları Kuran-ı Kerim-i güzel okuma, fıkıh, akait, siyer vb. derslerden çok iyi istifade etmelerini dile getirerek başarılar temenni etti.

Diyanet Konya Eğitim Merkezi’nde değişik ülkelerden kursa katılan Kazakistan, Kırgızistan, Rusya ve Azerbaycan’da görev yapan Ahıskalı din görevlileri, 45 gün süre ile eğitim merkezinde görevli öğreticiler tarafından eğitim alacaklar.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kars'ta Valimiz Ziya Polat 4-6 Yaş Miniklerini Ziyaret Etti