Konya’da Altınekin Akıncılar Mahallesinde “hafızlık Icazet...

Konya'da Altınekin Akıncılar Mahallesinde “hafızlık Icazet Merasimi”

altınekin akıncılar mahallesinde “hafızlık icazet merasimi”

17 Şubat 2020 - 17:56

Altınekin İlçe Müftülüğü tarafından Akıncılar Mahallesi Merkez Camii'nde Cuma namazı öncesi “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu yaptı. Kur’an kurslarının inşasından hafızların yetiştirilmesine kadar maddi ve manevi destek veren hayır sahiplerine ve hafızların yetişmesinde emeği geçen Kur’an kursu öğreticilerine de teşekkür eden Poçanoğlu “ Hafızlarımızın ailelerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Onlarda büyük gayretlerle ve fedakârlıklarla çocuklarını Allah yolunda, Allah için Kur’an-ı Kerim-i hıfz etmek üzere Kur’an kurslarımıza gönderdiler.  Sabrederek emeklerinin karşılığını alan hafız öğrencilerimize ve icazet programımıza teşrif eden siz değerli cemaatimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

İcazet merasimi,  Selçuklu İlçe Müftülüğü Elmas Kur'an Kursunda hafızlığını tamamlayan öğrencilerden Kur'an’ı Kerim tilavetleri, Selçuklu Müftüsü Nusret Karabiber’in konuşması ve Altınekin İlçe Müftüsü Bünyamin Uysal yaptığı hatim duasına ile sonra erdi.

Merasimde, hafız öğrencilere İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından çeyrek altın hediye edildi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri