Konya’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası ödül Töreni Ve...

Konya'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası ödül Töreni Ve Kapanış Programı Yapıldı

camiler ve din görevlileri haftası ödül töreni ve kapanış programı yapıldı

07 Ekim 2021 - 17:55

2021 yılı 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Ödül Töreni ve Kapanış programı yapıldı.

Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Akabinde İl Müftü Yardımcısı Dr. Aslan Çıtır‘ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Açılış Konuşmasını yapan Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, “ Vefa İnsanın gördüğü iyilikleri daima aklında tutup ufak tefek şeyleri problem etmemektir. Allah’a olan vefamız ibadetlerle kendini gösterdiği kadar verdiği nimetlere şükürler olsun Yarabbi diyebilmeyi de gerektirir. Peygamberimiz Aleyhisselatü Vesselam şöyle demiştir: "İnsanlara teşekkür etmeyen Allah’a hakkıyla şükretmiş olamaz.” dedi.

Program Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda birinci olan yarışmacılara ödül, Allah’ın evleri olan camileri İmar ve İnşa ettiren hayırseverlere takdir belgesi takdimi ile devam etti. İl Müftüsü Öge’nin kapanış duası ve çekilen hatıra fotoğrafı ile program son buldu.

Programa Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar, Akparti Konya İl Başkan Yardimcisi Fahrettin Kulu, Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Osmanlı, Konya il Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Camileri Temizleme Derneği Başkanı Rıza Mendi ve çok sayıda davetli katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...