Konya’da çorum Il Müftüsü Muharrem Biçer, Görevine Başladı

Konya'da çorum Il Müftüsü Muharrem Biçer, Görevine Başladı

çorum il müftüsü muharrem biçer, görevine başladı

30 Nisan 2019 - 17:56

Konya İl Müftü Yardımcısı iken 11.04.2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çorum İl Müftülüğü’ne atanan Muharrem Biçer, yapılan törenle yeni görevine başladı.

İl Müftülüğü toplantı salonunda düzenlenen devir teslim törenine, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Karaman İl Müftüsü Muhammed Lütfi Ketenci, İl Müftü Vekili Abdullah Pamuklu, Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Müftülük Personeli ile din görevlileri katıldı.

MEB- Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Genç Sada Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Türkiye Birincisi Hıdırlık Kuran Kursu öğrencisi Muhammed Yaşar Şahin’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İl Müftüsü Muharrem Biçer, “İlim, irfan ve evliyalar diyarında İl Müftüsü olarak göreve başlamanın heyecanı içindeyim. Bana bu görevi nasip eden rabbime hamd ederken yine beni bu göreve tensip buyuran Sayın Cumhurbaşkanımıza ve tekliflerinden dolayı Diyanet İşleri Başkanımıza ve vesile olanlara şükranlarımı  arz ediyorum” dedi.

Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüz Ev Sahipliğinde Yapıldı.
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri