Konya’da Emekli Ilçe Müftüsü Veli çömçe, Dualarla...

Konya'da Emekli Ilçe Müftüsü Veli çömçe, Dualarla Defnedildi.

emekli ilçe müftüsü veli çömçe, dualarla defnedildi.

10 Aralık 2019 - 17:56

Bozkır İlçe Müftülüğü’nde görev yaparken yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan ve bir süredir tedavi olduğu Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde vefat eden İlçe Müftüsü Veli Çömçe, sevenleri ve meslektaşlarının omuzlarında dualarla uğurlandı.

Hacıveyis Camii’nde öğle namazına müteakip İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığına defnedilen hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza sabr-ı cemil diliyoruz.

Veli ÇÖMÇE kimdir?

1950 Karaman Sarıveliler doğumlu olan Veli Çömçe,  ilköğretim ve lise eğitimlerinin ardından 1984 yılında Mısır El-Ezher Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Bilim Dalı’ndan mezun oldu.

1986 yılında Meram İlçe Müftülüğü Meram Havzan Nuraniye Kur’an Kursu’nda, kurs öğreticisi olarak başladığı görevine sırasıyla, İzmir Kiraz İlçe Müftüsü 1988, Konya Kadınhanı İlçe Müftüsü 1992, Kastamonu İnebolu İlçe Müftüsü 2002, Niğde Bor İlçe Müftüsü 2004, Burdur Bucak İlçe Müftüsü 2008 olarak devam etti. En son 2012 yılında Bozkır İlçe Müftülüğüne tayin olan Veli Çömçe, yaş haddinden 04.01.2015 yılında emekli oldu.

Çömçe, Diyanet İşleri Başkanlığı çatısı altında 28 yıl, 9 ay, 16 gün görev yapmıştır.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda