Konya’da Esader Valide Sultan Yatılı Erkek Kur’an Kursu...

Konya'da Esader Valide Sultan Yatılı Erkek Kur’an Kursu Hafızlık Belge Takdim Programı Düzenlendi

esader valide sultan yatılı erkek kur’an kursu hafızlık belge takdim programı düzenlendi

01 Aralık 2022 - 17:55

Esader Valide Sultan Yatılı Erkek Kur’an Kursu Hafızlık Belge Takdim programı düzenlendi

Esader Valide Sultan Yatılı Erkek Kur’an Kursunda Hafızlık eğitimini tamamlayarak belge almaya hak kazanan 45 öğrenci için Mevlana Kültür Merkezinde Hafızlık Belge Takdim programı düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve kurs tanıtım videosunun izlenmesi ile başlayan program Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Evrensel Hafızlar Derneği Başkanı Harun Aytaç ile Esader ve Merva Vakfı Şeref Başkanı A. Durmuş Sert’in protokol konuşmaları ile devam etti.

Velilerin Kur’an Kursu hakkındaki duygu ve düşüncelerini aktarması, öğrencilerin şiir dinletileri ile devam eden program Hafız olan öğrencilere belge takdimi ve hatim duası ile sona erdi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri