Konya’da Geleceğin Müftüleri, Vaizleri, Imam Hatipleri...

Konya'da Geleceğin Müftüleri, Vaizleri, Imam Hatipleri Yetişiyor.

geleceğin müftüleri, vaizleri, imam hatipleri yetişiyor.

27 Aralık 2019 - 17:56

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren Selçuklu İlçe Müftülüğü Esader Valide Sultan Kur’an Kursu öğrencileri, Kur’an Kursu Yöneticisi Yusuf Bülbül ile birlikte İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, kurs yöneticisi Yusuf Bülbül’den, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalar hakkında kısa bilgiler aldıktan sonra öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Sohbetin ardından Poçanoğlu, öğrencilerden Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ezan dinledi.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı “Genç Sada Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması 3.Bölge Finali”nde Talha Bölge birinciliği, “Genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Finali”nde Harun Aybastı ikinciliği, “Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması’nda ise Yusuf Eymen dördüncülüğü aldı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu