Konya’da Gençlik Koordinatörlerine Yönelik “tek Ebeveynli Ve...

Konya'da Gençlik Koordinatörlerine Yönelik “tek Ebeveynli Ve Terk Edilmiş öğrencilere Psiko-sosyal Destek Programı” Semineri Yapıldı

gençlik koordinatörlerine yönelik “tek ebeveynli ve terk edilmiş öğrencilere psiko-sosyal destek programı” semineri yapıldı

12 Şubat 2020 - 17:56

Konya İl Müftülüğü tarafından il ve ilçe gençlik koordinatörlerine yönelik “Tek Ebeveynli ve Terk Edilmiş Öğrencilere Psiko-Sosyal Destek Programı” konulu seminer düzenlendi.

Uzman Sosyolog Zehra Betül Şişman tarafından İl müftülüğü konferans salonunda sunulan seminere İl Müftü Yardımcısı Betül Şimşek Öztürk, din hizmetleri uzmanları, manevi rehberler, il ve ilçe gençlik koordinatörleri ile engelli koordinatörleri katıldı.

Tek Ebeveynli ve Terk Edilmiş Öğrencilere Psiko-Sosyal Destek Programı” konulu seminerin ardından İl Müftü Yardımcısı Betül Şimşek Öztürk, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik yapılan faaliyetleri sunum eşliğinde değerlendirdi.

Seminer, koordinatörlerinin faaliyetlerini sunmasının ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret