Konya’da Hafız öğrenciler Ile Tashih-i Huruf Kursiyerleri...

Konya'da Hafız öğrenciler Ile Tashih-i Huruf Kursiyerleri ödüllendirildi

hafız öğrenciler ile tashih-i huruf kursiyerleri ödüllendirildi

09 Eylül 2020 - 17:55

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Haziran ayında uygulanan 2020 Yılı II. Dönem Hafızlık Tespit Sınavında 100 üzerinden tam puan alan öğrenciler ile bayanlara yönelik düzenlenen Tashih-i Huruf kursunda dereceye giren personel ödüllendirildi.

COVİD-19 salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşen ödül töreninde başarılı hafız öğrenciler ile Tashih-i Huruf kursunu tamamlayan başarılı bayan personel, belgelerini İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’ndan aldı.

Belge ve hediye takdimi öncesi kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Kur’an kurslarında verilen eğitimler ile hafızlığın önemine dair bir konuşma yaptıktan sonra hafızlık tespit sınavında tam puan alarak derece yapan öğrencilere hafızlık belgelerini takdim ederek tam altın ile ödüllendirdi.

Bayanlara yönelik düzenlenen Tashih-i Huruf kursunda dereceye giren personele ise başarı belgelerini İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve İl Müftü Yardımcısı Dr. Aslan Çıtır takdim etti.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret