Konya’da “harekete Geç Gençlik Festivali” Düzenlendi

Konya'da “harekete Geç Gençlik Festivali” Düzenlendi

“harekete geç gençlik festivali” düzenlendi

19 Mayıs 2022 - 17:55

“Harekete Geç Gençlik Festivali” düzenlendi

“Bağımlılıkla Mücadele” temasıyla Selçuk Üniversitesi ev sahipliğinde 16-17 Mayıs tarihlerinde “Harekete Geç Gençlik Festivali” düzenlendi.

Konya İl Müftülüğü festivalde stant açarak gençlerle buluştu.

Konya İl Müftülüğü olarak bağımlılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmalardan ziyaretçilere bilgiler verilerek gençlerle aktif etkinlikler yapıldı.

Gençlere Diyanet İşleri Başkanlığı kitapları Prof. Dr. Cağfer Karadaş'ın Kafama Takılanlar, Taha Kılınç'ın Biz Bize ve Niçin İnanıyorum kitapları ile not defteri kalem ve kitap ayraçları hediye edildi.

Konya Valiliği, Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Selçuklu Belediyesi, Konya İl Müftülüğü, Konya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Konya İl Sağlık Müdürlüğü ile Konya Yeşilay’ın stant açtığı festival gençlerden yoğun ilgi gördü.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı