Konya’da Il Müftülüğü Vaaz Ve Irşat Faaliyetleri Tüm...

Konya'da Il Müftülüğü Vaaz Ve Irşat Faaliyetleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

il müftülüğü vaaz ve irşat faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor.

17 Kasım 2020 - 17:55

Konya İl Müftülüğü tarafından toplumu din konusunda aydınlatma bağlamında yürütülen güz dönemi vaaz ve irşat faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor.

İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Yalman ile vaaz ve İrşat ekibi, faaliyetler kapsamında Hadim, Taşkent ve Bozkır ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Hadim programına Cuma günü sabah namazı buluşmasıyla başlayan Poçanoğlu ve ekibi, cuma ve ikindi namazında ilçenin çeşitli cami ve mescitlerinde toplumun ve cemaatin ihtiyaç duyduğu konularda vaazlar yaparak vatandaşlarımızı bilgilendirdiler.

Yatsı namazından sonra Kur-an’ı Kerim ziyafetiyle Hadim programı tamamlandı.

Cumartesi günü ise Poçanoğlu’nun başkanlığında Bozkır ve Taşkent ilçelerindeki camilerde faaliyetlere devam edildi. Öğle ve ikindi namazlarında cemaatle bir araya gelen vaaz ve irşat ekibi, dini konularda vatandaşlarımızı bilgilendirdi.

Program kapsamında ayrıca Bozkır İlçe Müftülüğü ile Bozkır, Hadim ve Taşkent ilçelerine bağlı Kur’an Kursları ve Mahalle camileri de ziyaret edildi.

İl Müftüsü Poçanoğlu ve İl Müftü Yardımcısı Yalman nezaretinde uyumlu ve verimli geçen vaaz, irşat faaliyetleri vatandaşlarımız tarafından ilgi ve memnuniyetle karşılandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...
Diyarbakir'da Il Müftüsü Celal Büyük, Bayram Namazını Ulu Camiinde Kılarak Cemaatle Bir Araya Geldi.
Diyarbakir'da Il Müftüsü Celal Büyük, Bayram Namazını Ulu...