Konya’da Il Müftümüz Doç. Dr. Ali öge’ye ‘’hayırlı...

Konya'da Il Müftümüz Doç. Dr. Ali öge’ye ‘’hayırlı Olsun’’ Ziyaretleri Sürüyor

il müftümüz doç. dr. ali öge’ye ‘’hayırlı olsun’’ ziyaretleri sürüyor

10 Nisan 2021 - 17:55

Geçtiğimiz hafta Konya İl Müftülüğü görevine başlayan Doç.Dr Ali Öge’ye ‘’Hayırlı Olsun’’ ziyaretleri devam ediyor.

Konya’da faaliyet gösteren kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri, İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Öge, kendisine iyi dileklerini ileten konuklarına teşekkür etti.

Doç. Dr. Öge, Konya Orman Bölge Müdürü Cafer Bal, Diyanet İşleri Başkanlığı Konya Eğitim Merkezi Müdürü Kerim Şükrü Ünlü ile birlikte Eğitim Görevlileri, Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Ökkeş Mendilli ve görme engelli gençleri makamında ağırladı.

İl Müftüsü Öge, kendisini ziyarete gelen engelli gençler arasında bulunan lise öğrencisi görme engelli Elmasgül Pınar’a Brailla / Kabartma yazılı Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor