Konya’da Il Müftüsü Poçanoğlu Kurum Amirlerine Veda...

Konya'da Il Müftüsü Poçanoğlu Kurum Amirlerine Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor

il müftüsü poçanoğlu kurum amirlerine veda ziyaretlerini sürdürüyor

04 Şubat 2021 - 17:55

 

Şubat ayında yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, veda ziyaretleri kapsamında kurum amirlerine veda ziyaretlerine devam ediyor.

Gün içinde ilk olarak İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ı ziyaret eden Poçanoğlu, sırasıyla Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Diyanet İşleri Başkanlığı Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Hüseyin Akıncı, Diyanet İşleri Başkanlığı Konya Eğitim Merkezi Müdürü Kerim Şükrü Ünlü ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı makamlarında ziyaret etti.

Yaklaşık  üç yıldır Konya İl Müftüsü olarak görev yaptığını belirten Poçanoğlu, bu süre içinde Konyalılara en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ettiğini ve görev yaptığı süre içerisinde resmi kurumlarla da verimli ortak çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek Kurum Amirlerine teşekkür etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kurum Amirleri, İl Müftüsü Poçanoğlu’na emeklilik hayatında sağlık ve afiyet temenni ederek hediye takdiminde bulundular.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”