Konya’da Il Vaizleri Ile “değerlendirme Ve Istişare...

Konya'da Il Vaizleri Ile “değerlendirme Ve Istişare Toplantısı” Düzenlendi

il vaizleri ile “değerlendirme ve istişare toplantısı” düzenlendi

07 Ocak 2020 - 17:56

Konya İl Müftülüğü Din Hizmetleri Bürosu tarafından din hizmetleri alanında gerçekleşen ve planlanan proje ve faaliyetlerle ilgili, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nun başkanlığında değerlendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.

Konya İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya İl Müftü Yardımcıları Dr. Hamza Küçük, Betül Şimşek Öztürk, Din Hizmetleri Şube Müdürü Ali Eryılmaz ve vaizler katıldı.

Değerlendirme toplantısında İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı” sonrası alınan kararlar doğrultuşunsa değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca, yıl içerisinde gerçekleşen proje ve faaliyetlerle ilgili koordinatörlerden detaylı bilgi alan Poçanoğlu, 2020 yılı içerisinde yapılması planlanan çalışmaları değerlendirerek fikir alışverişinde bulundu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı