Konya’da Kto üniversitesi’nde "mevlid-i Nebi Programı”...

Konya'da Kto üniversitesi’nde "mevlid-i Nebi Programı” Düzenlendi

kto üniversitesi’nde "mevlid-i nebi programı” düzenlendi

28 Kasım 2018 - 17:55

Konya İl Müftülüğü ve KTO Üniversitesi iş birliği düzenlenen “Mevlid-i Nebi Haftası” paneli KTO Sosyal Tesisler Konferans Salonunda gerçekleşti.

Programa, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, N.E.Ü. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, N.E.Ü. İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Akpınar, KTO Karatay Üniversitesi Genel Sekreteri Hüseyin Ergun, öğretim üyeleri, vaizler, din görevlileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade yaptı. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz (s.a.s) doğumunun İslam âlemine rahmet ve bereket getirmesini temenni eden Sade programa katılan öğrenci ve davetlilere teşekkür etti.

Karatay Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosu’nun seslendirdiği ilahi dinletisinin ardından Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nun moderatörlüğü’nde N.E.Ü. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş ve N.E.Ü. İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Akpınar tarafından “Hz. Peygamber ve Gençlik” temalı sunum yapıldı.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı