Konya’da Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle şehit Ve...

Konya'da Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle şehit Ve Gazilerimiz Için Fidan Dikildi

mevlid-i nebi haftası münasebetiyle şehit ve gazilerimiz için fidan dikildi

02 Kasım 2020 - 17:55

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle il müftülüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile İstanbul yolu üzerinde bulunan Konya İl Müftülüğü Hatıra Ormanına şehit, gazi ve yakınları için fidan dikimi yapıldı.

Etkinliğe, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Yalman, Diyanet-Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç, şehit ve gazı yakınları, Vatan Sağolsun 42 Grubu, din görevlileri, il ve ilçe müftülüklerinde görev yapan daire personeli katıldı.

Fidan dikimi sonrası kısa bir açıklamada bulunan Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle "Bugün Fidan, Yarın Nefes" teması doğrultusunda gerçekleştirilen ağaçlandırma organizasyona katılan başta Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı olmak üzere etkinliğe katılanlara ve  emeği geçenlere teşekkür etti.

Vatan Sağolsun 42 grubu, şehit eşleri gazi yakınları ve gönüllülerin katkılarıyla her bir Konyalı şehit adına yaptırılan künyeler dikilen fidanlara asıldı.

Etkinlik öncesi katılımcılara simit ikramı, etkinlik sonrasında ise Diyanet-Sen Konya Şube Başkanlığı tarafından kumanya ikramı yapıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda