Konya’da Poçanoğlu Ilçe Müftülerine Veda Ziyaretlerini...

Konya'da Poçanoğlu Ilçe Müftülerine Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor

poçanoğlu ilçe müftülerine veda ziyaretlerini sürdürüyor

05 Şubat 2021 - 17:55

Şubat ayı içerisinde yaş haddinden emekli olacak olan Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, İlçe Müftülerine veda ziyaretlerine devam ediyor.

İlk olarak Sarayönü Müftüsü Şevket Karaca ile görüşen Poçanoğlu, gün içinde sırasıyla Ilgın Müftüsü Abdurrahim Kocagöl, Doğanhisar Müftüsü  Yusuf Acar, Akşehir Müftüsü Ahmet Kardaş’ı makamlarında  ziyaret etti.

Yaklaşık  üç yıldır Konya İl Müftüsü olarak görev yaptığını belirten Poçanoğlu, bu süre içinde Konyalılara en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ettiğini ve görev yaptığı süre içerisinde İlçe Müftülükleri ile koordinasyon içerisinde verimli çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek İlçe Müftülerine görevlerinde başarılar diledi ve teşekkür etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İlçe Müftüleri, İl Müftüsü Poçanoğlu’na emeklilik hayatında sağlık ve afiyet temenni ederek hediye takdiminde bulundular.

İl Müftüsü Poçanoğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı makamında ziyaret ederek ziyaret programını noktaladı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda