Konya’da Poçanoğlu’ndan çumra, Ereğli, Karapınar Ve...

Konya'da Poçanoğlu’ndan çumra, Ereğli, Karapınar Ve Halkapınar Ilçe Müftülüklerine Ziyaret

poçanoğlu’ndan çumra, ereğli, karapınar ve halkapınar ilçe müftülüklerine ziyaret

14 Temmuz 2020 - 17:55

İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, taşra ilçe müftülükleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla Çumra, Ereğli, Karapınar ve Halkapınar ilçe müftülüklerini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Poçanoğlu, ilçe müftülükleri tarafından 15 Temmuz başta olmak üzere Vekalet Yoluyla Kurban Kesimi Organizasyonu ve Kur’an kursları alanında yapılan çalışmalarla ilgili  ilçe müftüleri ile istişarede bulundu.

14 Temmuz Salı günü ise Elmas Kur’an Kursu öğreticileri ile birlikte Çumra İlçe Müftülüğünü ziyaret edem Poçanoğlu, İlçe Müftüsü Ekrem Akmanşen tarafından hazırlanan hafızlık metoduyla ilgili çalışmaları Merkez İzzetbey Kız Kur’an Kursu’nda yerinde inceledi.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı