Konya’da Poçanoğlu’ndan Yeni Atanan Ilçe Müftülerine...

Konya'da Poçanoğlu’ndan Yeni Atanan Ilçe Müftülerine Hayırlı Olsun Ziyareti

poçanoğlu’ndan yeni atanan ilçe müftülerine hayırlı olsun ziyareti

25 Aralık 2020 - 17:55

Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, yeni atanan Kadınhanı, Yunak ve Tuzlukçu Müftülerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Kadınhanı Müftülüğü'nü ziyaret eden Poçanoğlu, Kadınhanı İlçe Müftüsü olarak atanan Mustafa Fatih Yar ile bir müddet sohbet ettikten sonra yeni görevinin hayırlar getirmesini temenni ederek dualarla Yar'a cübbesini giydirdi.

Kadınhanı'ndan sonra Yunak ve Tuzlukçu'ya geçen Poçanoğlu, Yunak İlçe Müftüsü olarak atanan Sadık Aydoğan ve Tuzlukçu Müftüsü olarak atanan Ömer Karakaya'yı makamlarında ziyaret etti. Yeni görevlerinin hayırlar getirmesini temenni ederek Aydoğan ve Karakaya'ya cübbelerini giydirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuzlukçu Müftüsü Karakaya, Poçanoğlu’na tablo takdim etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri