Konya’da "çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip...

Konya'da "çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip çıkıyorum” Projesi Kültür şenlikleri Düzenlendi

"çevreme duyarlıyım, değerlerime sahip çıkıyorum” projesi kültür şenlikleri düzenlendi

26 Mayıs 2022 - 17:55

"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kültür şenlikleri düzenlendi 

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde yürütülen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi tamamlanarak Selçuklu, Meram ve Karatay İlçelerimizde kültür şenlikleri düzenlendi.

Meram Hadimi Gençlik Merkezi, Selçuklu Otogar Zeki Altındağ Gençlik Merkezi, Karatay Mehmet Şen Topal Hoca Camii Gençlik Merkezinde uygulanan proje kapsamında ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin Diyanet Gençlik Merkezlerini daha aktif kullanmaları, çevreye duyarlı, değerlerine sahip çıkan bireyler olmaları hedefleniyor.

Kültür Şenliklerine katılarak bir konuşma gerçekleştiren Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, değerlerimize sahip çıkmanın öneminden bahsederek projeyi başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik etti.

Öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti, Hadis okumaları, şiir dinletisi, çeşitli eğitsel ve geleneksel sokak oyunlarının sergilendiği şenlikler hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...