Konya’da şehit J. Uzm. çvş. Burak Aydoğan, Dualarla Uğurlandı

Konya'da şehit J. Uzm. çvş. Burak Aydoğan, Dualarla Uğurlandı

şehit j. uzm. çvş. burak aydoğan, dualarla uğurlandı

03 Haziran 2020 - 17:55

01.06.2020 günü Siirt'in Pervari ilçesinde operasyona giden zırhlı aracın virajı alamayarak uçuruma yuvarlanması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesinde kurtarılamayarak Şehit olan J. Uzm. Çvş. Burak Aydoğan, Seydişehir ilçesi Pınar Mahallesi kapalı pazar yerinde İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Akyol Mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, ilimizin protokol üyeleri, askeri erkan, şehidimizin ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyanet camiası olarak Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı