Konya’da Sultan Selim Camii’nde Sabah Namazı Buluşması

Konya'da Sultan Selim Camii’nde Sabah Namazı Buluşması

sultan selim camii’nde sabah namazı buluşması

03 Ekim 2020 - 17:55

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla 3 Ekim Cumartesi günü Sultan Selim Camii’nde “Sabah Namazı Buluşması” etkinliği yapıldı.

Programa Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sultan Selim Camii’nde gerçekleşen “Sabah Namazı Buluşması” etkinliğine katılan vatandaşlar COVID-19 salgını sebebiyle seccadelerini de yanlarında getirerek maske ve mesafe kurallarına titizlikle riayet ettiler.  

Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde eda edilen sabah namazının ardından İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, sağlık çalışanları başta olmak üzere salgın sebebiyle içerisinde bulunduğumuz şartlardan biran önce kurtulmak, saldırı ve işgale uğrayan Kudüs ve Azerbaycan başta olmak üzere tüm dünya Müslümanlarının zafere ulaşması ve insanlığın selamete, kurtuluşa ve huzura ermesi için dua etti.

Ayrıca aynı gün içerisinde "Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği Akşehir Hasanpaşa İmaret, Beyşehir Eşrefoğlu, Cihanbeyli Merkez, Çumra Merkez Ulu, Ereğli Uğurlu, Kulu Merkez ve Seydişehir Seyyid Harun Veli Camii'nde de gerçekleştirildi.

Öğle namazına müteakip Kapı Camii’nde okunan Mevlid ve yapılan dua ile “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri çeşitli programlarla kutlanmaya devam edecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...