Konya’da “yuvalar Kuruyoruz” Projesi Kapsamında 4....

Konya'da “yuvalar Kuruyoruz” Projesi Kapsamında 4. Gerçekleşen Nişanlı Ve Yeni Evlenen çiftlere çeyiz Ve Evlilik Yardımı Programı Düzenlendi

“yuvalar kuruyoruz” projesi kapsamında 4. gerçekleşen nişanlı ve yeni evlenen çiftlere çeyiz ve evlilik yardımı programı düzenlendi

02 Mayıs 2023 - 17:55

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi, Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı işbirliğiyle nişanlı ve yeni evlenen depremzede ve ihtiyaç sahibi 11 çifte çeyiz ve evlilik yardımı programı gerçekleştirildi.

Program, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir’in konuşmaları ile devam etti. Nişanlı ve yeni evlenen çiftlere çeşitli hediyelerin verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle program sona erdi.

Konya İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirilen çeyiz ve evlilik yardımı programına, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, Mehir Aile Derneği Başkanı Abdurrahman Tekin, TDV Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Hidayet Eskici, Cemal Gövez, Muammer Altınışık, Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Koordinatörü Zerrin Koçak ile nişanlı ve yeni evlenen çiftler katıldı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...