Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma 9. Bölge Birincisi Van Oldu

Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma 9. Bölge Birincisi Van Oldu

kur’an-ı kerimi güzel okuma 9. bölge birincisi van oldu

18 Haziran 2021 - 00:55

Diyanet İşleri Başkanlığı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulunca Diyanet personeline yönelik düzenlenen “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması 9. Bölge Finali” çevirimiçi olarak gerçekleşti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl Türkiye geneli “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kutlamaları kapsamında İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri arası düzenlenen Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma 9. Bölge Finali Van, Hakkari, Şırnak, Siirt, Iğdır, Bitlis, Muş ve Bingöl illeri arasında yapıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen yarışmada, komisyon üyelerinin değerlendirmesi neticesinde, Van İlini temsil eden İpekyolu İlçesi Bostaniçi Toki Molla Gürani Camii Müezzin-Kayyımı Erhan Şendul bölge birincisi seçilerek Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma bölge birincisi seçilerek Türkiye Finaline katılmaya hak kazanan Müezzin-Kayyım Şendul hocamızı tebrik eden Van İl Müftüsü Ömer Keskin, Türkiye finalinde kendisine başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret