Kütahya’dan Diyanet Işleri Başkanına Ziyaret

Kütahya'dan Diyanet Işleri Başkanına Ziyaret

kütahya'dan diyanet işleri başkanına ziyaret

12 Mart 2019 - 18:01

Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Kütahya İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ı makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Vali Dr. Ömer TORAMAN ile İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR’ı makamında konuk etti.

Ziyarette, Kütahya İl Müftülüğü Külliyesinin son durumu, yapımı tamamlanan ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN ve Kütahya İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ’e de nezaket ziyaretinde bulundu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...