Kütahya’da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencilerine...

Kütahya'da 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencilerine Ilkyardım Eğitimi

4-6 yaş grubu kur'an kursu öğrencilerine ilkyardım eğitimi

21 Şubat 2019 - 18:01

Kütahya Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrencilere, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda; Sağlık, İtfaiye, Afat, Orman, Polis ve Jandarma yetkililerinin katıldığı ilkyardım eğitimi verildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün konferans salonunda 13 Kur’an kursunda öğrenim gören öğrencilerin tamamının hazır bulunduğu eğitim programına İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR,  112 Acil Kütahya Çağrı Merkezi Müdürü Tamer YİĞİT, İlgili kurumların temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Kurum faaliyetleri hakkında bilgilerin verildiği program, ilk yardım konusunda hazırlanan sinevizyon sunumu ile devam etti.

Sinevizyon gösteriminin sonunda İl Müftülüğümüzün bahçesinde hazır bulunan Sağlık, İtfaiye, Afat, Orman, Polis ve Jandarma araçları öğrencilere tanıtıldı ve araçlar hakkında öğrencilere görevliler tarafından bilgi verildi.

Etkinliğe katılan öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesi ile program sona erdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”