Kütahya’da 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Karne Heyecanı

Kütahya'da 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Karne Heyecanı

4-6 yaş kur’an kurslarında karne heyecanı

18 Ocak 2019 - 18:01

Kütahya İl Müftülüğümüze bağlı olarak eğitim-öğretim veren 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında okuyan minik öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

Ahmet Mevlüt Güzel 4-6 yaş grubu Kur’an kursunda düzenlenen karne törenine Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK, İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, İl Müftü Yardımcıları Tuğba ANATOPRAK, Mehmet ARSLANER ile Kur’an  kursu öğreticileri ve öğrenci velileri katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN; Küçük yaşlarda alınan din eğitimin önemine dikkat çekerek, “Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren ilim, bilgi ve irfan ile buluşmaları son derece önemlidir. Ancak bundan daha önemlisi, başta küçük yavrularımız olmak üzere toplumun bütün kesimlerine din hizmetlerinin Diyanet İşleri Başkanlığı eliyle ulaştırılıyor olmasıdır” dedi.

Vatandaşların 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarına gösterdiği ilgi ve alakanın son derece memnuniyet verici olduğunu belirten Vali Dr. Ömer TORAMAN, bu güzel hizmetlerin yürütülmesinde emeği geçen Kur’an kursu öğreticileri başta olmak üzere tüm Diyanet teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Program öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret