Kütahya’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları

Kütahya'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları

camiler ve din görevlileri haftası yarışmaları

03 Mayıs 2019 - 18:02

2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle; imam-hatip, müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticileri arasında “Etkili Hutbe Sunumu", “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” ve “Hafızlık” yarışmaları düzenlendi.

Kütahya Laleli Camiinde düzenlenen “Etkili Hutbe Sunumu” İl finali yarışmasında Kütahya Merkez Dörtyol Camii İmam-Hatibi Mehmet SARIYILDIZ birinci,  Tavşanlı Göbel Köyü Camii İmam-Hatibi Hasan KARAMAN ikinci ve Altıntaş Murathanlar Köyü Camii 4/B İmam-Hatibi Mücahit Ferhat ÖZEKİN ise üçüncü oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Kütahya İl Müftülüğü Gençlik Merkezinde düzenlenen “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışmasında Domaniç Sarıot Köyü Osmangazi Camii İmam-Hatibi Recep GÖNER birinci olurken Gediz Gökler Kasabası Yeşilyurt Köyü Camii 4/B İmam-Hatibi Hamza KAYNAR ise ikinci oldu.

“Hafızlık” yarışmasında ise; Kütahya Merkez Yeşil Camii Uzman İmam-Hatibi Hasan ORUÇ birinci, Tavşanlı Moymul Mahallesi Yukarı Camii İmam-Hatibi Fatih Mehmet ARSLAN ikinci oldu.

Yarışmaya katılan ve dereceye giren personelimize Kütahya İl Müftü Yardımcıları Mehmet UZUNCA, Mustafa KARAMAN ve komisyon üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret