Kütahya’da Din Görevlileri Sertifikalarını Aldı

Kütahya'da Din Görevlileri Sertifikalarını Aldı

din görevlileri sertifikalarını aldı

23 Eylül 2021 - 18:00

Kütahya İl Müftülüğü ve Zafer Kalkınma Ajansı iş birliği ile gerçekleştirilen "Din Gönüllüleri Proje Yazıyor" projesi eğitimi sona erdi. Eğitim sonunda projeye katılan din görevlilerine düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Vahitpaşa Yazma Eser Kütüphanesi Konferans Salonunda düzenlenen sertifika töreninde kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, devlet kurumlarının iş birliğine dikkat çekerek; "Devletin kurum ve kuruluşları vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyor. Vatandaşların sorunlarının tespit edilmesi, çözüm önerilerinin planlaması ve buna yönelik çözüm üretmek için projeler hazırlanmasına ihtiyaç vardır. Bu ihtiyaçlara çözüm üretmek amacıyla müftülük olarak "Din Gönüllüleri Proje Yazıyor" proje eğitimini hayata geçirdik. 40 din görevlimizin katılımı ile 10 gün süren programda konunun uzmanları tarafından personelimize; proje nasıl hazırlanır, proje döngüsü yönetimi nasıl olur, sorunlar nasıl tespit edilir, sıralanır ve proje haline getirilir? Ulusal ve uluslararası fon kaynaklarından nasıl faydalanılır? konularında bilgi verildi. Programın faydalı olduğunu düşünüyorum. Yapılan iş birliğine katkı sundukları için Zafer Kalkınma Ajansı'na teşekkür ediyorum." dedi.

Programın sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret