Kütahya’da Hafızlık Sınıfı Projesi Ilk Mezunlarını Verdi

Kütahya'da Hafızlık Sınıfı Projesi Ilk Mezunlarını Verdi

hafızlık sınıfı projesi ilk mezunlarını verdi

15 Kasım 2018 - 18:01

Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN,  “Hafızlık Sınıfı Projesi” kapsamında Fuat Paşa Kız Kur'an kursunda hafızlıklarını tamamlayan öğrencileri ziyaret etti.

Öğrenciler ve Kur’an kursu öğreticileri tarafından karşılanan Vali Dr. Ömer TORAMAN’a Diyanet İşleri Başkanlığı Basılı Yayınlar Daire Başkanı Dr. Faruk GÖRGÜLÜ, İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, İl Müftü Yardımcısı Mehmet ARSLANER ile Din Hizmetleri Şube Müdürü Gürsel BAYRAM eşlik etti.

Fuat Paşa Kız Kur'an Kursu hakkında Vali Dr. Ömer TORAMAN’ a bilgiler veren İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen Hafızlık Sınıfı Projesi kapsamında Fuatpaşa Kur’an kursunda 32’si yatılı 70 öğrencinin eğitime devam ettiğini söyledi.

İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, Kütahya’da geçen yıl hayata geçirilen Hafızlık Sınıfı Projesi’nin meyvelerini verdiğini, Fuatpaşa Yatılı Kız Kur’an kursu öğrencileri Tuana TUNA ile Hatice Ebrar MALTAŞ’ ın 8 ay gibi kısa bir sürede hafız olmayı başardığını kaydetti.

Vali Dr. Ömer TORAMAN daha sonra uygulama sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerin hafızlık çalışmalarını yerinde gördü ve başarılılarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

Eğitimini tamamlayarak 8 ayda hafız olan Tuana TUNA ile Hatice Ebrar MALTAŞ hediyelerini Vali Dr. Ömer TORAMAN’ın elinden aldı. Vali Dr. Ömer TORAMAN hafızlar Tuana TUNA, Hatice Ebrar MALTAŞ ile Kur’an öğreticilerini ve ailelerini tebrik ederek başarılar diledi.

Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi