Kütahya’da Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma...

Kütahya'da Kur’an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması

kur’an-ı kerim'i yüzünden güzel okuma yarışması

08 Nisan 2019 - 18:02

İlimiz Müftülüğüne bağlı Kur'an kursu öğrencileri arasında “Kur’an-ı Kerim-i Yüzünden Güzel Okuma” yarışması düzenlendi.

Kütahya İl Müftülüğümüzde yapılan yarışmaya; Bölge Yatılı Kur’an kursu, Emirsultan Kur’an kursu, Bölcek Kur’an kursu ve Parmakören Lalezar Kur’an kursu öğrencileri katıldı.

Heyecanlı geçen yarışma sonunda; Erkek öğrenci kategorisinde Emirsultan Kur’an kursu öğrencisi Ahmet Atalay birinci olurken Bölge Yatılı Kur’an kursu öğrencisi Hasan Hüseyin Karakafa ikinci oldu.

Kız öğrenci kategorisinde ise; Bölcek Kur’an kursu öğrencisi Hatice Dülü birinci, Parmakören Lalezar Kur’an kursu öğrencisi Saliha Nur Karağaç ikinci oldu.

Yarışma sonunda öğrencilere Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı