Kütahya’da Mevlid-i Nebi Haftası çocuk Buluşması

Kütahya'da Mevlid-i Nebi Haftası çocuk Buluşması

mevlid-i nebi haftası çocuk buluşması

28 Ekim 2020 - 18:00

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Peygamberimiz ve Çocuk olarak belirlenen 2020 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, Kütahya merkezde bulunan Nezihe Uygun Kuran Kursu ile Ahmet Mevlüt Güzel Kuran Kursları ziyaret edildi.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın başkanlığında İl Müftü Yardımcıları Mustafa Karaman, Tuğba Anatoprak, Şube Müdürleri Mehmet Mercan ve Gürsel Bayram'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen buluşmada, miniklere Peygamber (s.a.v)’in çocuk sevgisi anlatıldı.

Kur'an Kursu ziyaretlerinin hafta boyunca devam edeceğini söyleyen müftü Demirtaş; "Hz.Peygamber (s.a.v.) başta çocuklar olmak üzere insanları çok severdi. insanlığın hidayeti ve barışı için büyük mücadele etti. Merhameti başta olmak üzere ilme cok önem verdi." dedi.

Ziyaret sonunda İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, çocuklara çikolata ve balon hediye etti.

Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüz Ev Sahipliğinde Yapıldı.
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri