Kütahya’da Minicik Yüreklerinde Kocaman Bir Acı Ve Merhamet...

Kütahya'da Minicik Yüreklerinde Kocaman Bir Acı Ve Merhamet Duygusu

minicik yüreklerinde kocaman bir acı ve merhamet duygusu

14 Şubat 2023 - 18:00

Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen depremden etkilenen vatandaşlarımız için milletimiz seferber olmaya devam ediyor.

Kütahya Müftülüğü Dablak Yeni Camii ve Mekke 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri de bu seferberliğe destek verdiler.

Deprem bölgesindeki kardeşlerinin zor durumda olduklarını gören Kütahya Mekke 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri ile “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında Dablak Yeni Camiine gelen öğrenciler biriktirdikleri harçlıklarını deprem bölgesindeki kardeşlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesine getirerek İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak'a teslim ettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Müftü Yardımcısı Anatoprak; “Milletimiz her zaman zorda kalanların yardımcısı olmuştur. Bunu minik öğrencilerimiz bizlere bir kez daha gösterdi. Bu yaşlarında miniklerimize yardımseverlik, paylaşma ve merhamet duygularını aşılayan başta aileleri olmak üzere din görevlilerimiz ve Kur’an Kursu Öğreticilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret