Kütahya’da Stajyer öğrenciler Belgelerini Aldı

Kütahya'da Stajyer öğrenciler Belgelerini Aldı

stajyer öğrenciler belgelerini aldı

27 Ağustos 2021 - 18:00

Cumhurbaşkanlığınca koordinesinde başlatılan “Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Kütahya İl Müftülüğü bünyesinde stajyer olarak görev alan öğrencilere belgeleri verildi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinesinde hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığınca il müftülüklerine bağlı Kur’an Kurslarında kız öğrencilerin katılımı ile staj seferberliği başlatılmıştı.

Proje kapsamında Kütahya İl Müftülüğü bünyesinde stajyer olarak görev yapan öğrenciler, Kütahya Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında, Aile Dini Rehberlik Merkezinde ve gençlik merkezinde yapılan faaliyetleri yerinde görerek birimleri tanıma fırsatı buldular.

Projenin tamamlanması nedeni ile stajyer öğrenciler için Kütahya Müftülüğünde belge töreni düzenlendi. İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kütahya İl Müftü Vekili Tahsin Ekim ve Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak öğrencilere belgelerini takdim etti.

Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı