Kütahya’da Vali Toraman’dan Gençlik Merkezine Ziyaret

Kütahya'da Vali Toraman'dan Gençlik Merkezine Ziyaret

vali toraman'dan gençlik merkezine ziyaret

27 Kasım 2018 - 20:26

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman Kütahya Müftülüğümüz tarafından yapımı devam eden Diyanet Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Diyanet Gençlik Merkezi inşaatını yerinde inceleyen Vali Dr. Ömer TORAMAN İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR’ dan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Yapımı devam eden Diyanet Gençlik Merkezi ile ilgili bilgi veren İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR “Gençler bir milletin geleceği, en büyük imkânı ve zenginliğidir. Gençliğine sahip çıkıp onları eğitimli ve güzel ahlaklı bir şekilde yetiştiren toplumlar geleceklerini inşa etmiş demektir. Kütahya Müftülüğü olarak bizlerde gençlerimiz için temiz ve nezih mekânlar oluşturmak için gayret ediyoruz. Kısa bir süre sonra açılışını planladığımız Diyanet Gençlik Merkezimiz de gençlerimizin gönül rahatlığı ile sosyal ve sportif aktivitelerini gerçekleştirebileceği bir mekân olacaktır.” diye konuştu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı