Kütahya Müftülüğü Gençlik çalışmaları Toplantısı

kütahya müftülüğü gençlik çalışmaları toplantısı

13 Şubat 2020 - 18:02

Kütahya İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında yürütülen gençlik çalışmaları değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kütahya İl Müftü Vekili Mehmet Arslaner ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit başkanlığında Kütahya Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi'nde yapılan toplantıya 21 Lise Müdürü ile İl Müftülüğüne bağlı olarak okullarda değerler eğitimi çalışmalarında yer alan görevliler katıldı.

Toplantıda, İl Müftülüğü Şube Müdürü Gürsel Bayram "Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik Çalışmaları Yönergesi" kapsamında yürütülen çalışmalar ile ilgili sunum yaptı.

Karşılıklı istek ve beklentilerin dile getirildiği toplantı sonunda İl Müftülüğünce katılımcılara "Kur'an-ı Kerim", "Peygamberimizin Hayatı" ve “Peygamberimiz ve Gençlik” kitapları hediye edildi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı