Malatya’da 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım...

Malatya'da 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı Yapıldı

2021 yılı vekaletle kurban organizasyonu tanıtım toplantısı yapıldı

30 Haziran 2021 - 18:05

2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu tanıtım toplantısı kapsamında Diyanet İşlerimiz Başkanlığımız Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Basılı Yayınlar Dairesi Başkanı Bünyamin KAHRAMAN’ın katılımıyla İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Müftüsü Veysel IŞILDAR, İl Müftü yardımcıları, İlçe Müftüleri, Vaizler ve Şube Müdürleri katıldı. İl Müftüsü IŞILDAR yapmış olduğu açılış konuşmasında 2021 yılı vekaletle kurban programının tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek Kurbanların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması konusunda gerekli çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Basılı Yayınlar Dairesi Başkanı Bünyamin KAHRAMAN, 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyon tanıtımını yaparak, Yurt içi kurban bedelini 1125.00 TL, yurt dışı 925.00 TL olarak belirlendiğini açıkladı. ‘’Kurbanlarımız Rabbimize yaklaşma vesilemizdir. Bu bilinçle Türkiye Diyanet Vakfına emanet edilen kurbanlarımız islam dininin esaslarına uygun olarak büyük bir hassasiyetle yerine getirilmektedir. Bu sebeple “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla başlatılan kurban faaliyetlerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri