Malatya’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı

Malatya'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı

3 aralık dünya engelliler günü programı

08 Aralık 2020 - 18:05

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 03.12.2020 Perşembe günü, Müftülüğümüz Beşkonaklar Aile ve Dini Rehberlik Merkezinde program düzenlendi.

İl Müftümüz Veysel IŞILDAR’ın iştirakiyle gerçekleştirilen programa ADRM Koordinatörü Vaizimiz Saliha AYYILDIZ, Kur’an Kursu Öğreticisi Sevim ÇANCI, TDV Kadın Kolları Şube Sorumlusu Zahide ÇIĞLI ve İşitme Engelli Kur'an Kursu Öğrencileri katıldı.

Salgın nedeniyle sınırlı sayıda öğrencinin davet edildiği programın sonunda katılan öğrencilere İl Müftümüz Veysel IŞILDAR tarafından Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şube Başkanlığınca hazırlanan hediyeler takdim edildi. Salgından dolayı davet edilemeyen diğer öğrencilerin hediyeleri ise kendilerine ulaştırılmak üzere evlerine gönderildi.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret