Malatya’da Evliliğe Ilk Adım Seminerleri Başlıyor

Malatya'da Evliliğe Ilk Adım Seminerleri Başlıyor

evliliğe ilk adım seminerleri başlıyor

03 Aralık 2020 - 18:05

Müftülüğümüzce Kur'an ve Sünnet eksenli sahih dini bilgi çerçevesinde ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi konularında çalışmalar gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda yeni evli ve evliliğe adım atacak çiftlere sevgi, merhamet, adalet ve emanet bilinci gibi aileyi ayakta tutan değerleri aktarmak ve kazanımlar sağlamak amacıyla "Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek" projesi kapsamında "Evliliğe İlk Adım" seminerleri yapılması planlanmaktadır.

Dünya genelinde yaşanılan COVİD-19 salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan tedbirler çerçevesinde seminerler uzaktan eğitim yoluyla on-line olarak müftülüğümüze ait sosyal medya hesapları üzerinden 4-11-18 ve 25 Ocak 2020 tarihlerinde, Cuma günleri, 20.00 ile 21.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Seminere katılmak ve bilgi almak isteyenlerin 0 422 324 03 44 veya 0 506 415 33 33 no'lu telefonlarla iletişime geçmeleri gerekmektedir. 

Katılımcılara 4 haftalık programın sonunda Katılım Belgesi ve Başkanlığımız yayınlarından “Evliliğe İlk Adım” adlı kitapçık hediye edilecektir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda