Malatya’da “her Ilmek Bir Yürek” Kampanyası Kapsamında...

Malatya'da “her Ilmek Bir Yürek” Kampanyası Kapsamında Hazırlanan örgüler Teslim Edildi

“her ilmek bir yürek” kampanyası kapsamında hazırlanan örgüler teslim edildi

26 Şubat 2020 - 18:06

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi çocuk ve bebekler için farkındalık oluşturmak maksadıyla “Her İlmek Bir Yürek” kampanyası kapsamında hazırlanan örgüler teslim edildi.

Kur’an Kursu Öğreticilerimiz, kursiyerler ve çağrıya icabet eden kadınlar, savaşın mağdur ettiği çocukların acılarını bir nebze dindirmek adına sevgiyle attıkları ilmeklerle yaptıkları örgüleri Aile ve Dini Rehberlik Merkezimize ulaştırdılar. 14.02.2020 Cuma günü malzeme toplama işlemi tamamlanarak, Aile ve Dini Rehberlik Merkezimizde yapılan tasnif ve paketleme işleminden sonra 20.02.2020 Perşembe günü itibariyle el emeği göz nuru örgüler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi aracılığıyla yola çıktı.

Başkanlığını İl Müftü Yardımcımız Dr. Mehmet TAŞDELEN’in yaptığı Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Koordinatörü Vaiz Betül DOĞAN, Yeşilyurt Vaizi Seher CAN, İmam Hatipler İbrahim GÜLDAŞ ve Basri HASKUL, V.H.K.İ. Bilal CAN ile Vakıf Şube Yöneticimiz Rıdvan ERDEM’den oluşan ekip tarafından Öncüpınar Sınır Kapısından geçirilerek, Türkiye Diyanet Vakfı Azez Koordinasyon Merkezi öncülüğünde Suriye’deki kamplarda ihtiyaç sahibi Suriyelilere teslim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...