Malatya’da Il Müftülüğünde “çök-kapan-tutun” Sloganıyla...

Malatya'da Il Müftülüğünde “çök-kapan-tutun” Sloganıyla Deprem Tatbikatı Yapıldı

il müftülüğünde “çök-kapan-tutun” sloganıyla deprem tatbikatı yapıldı

03 Kasım 2022 - 18:05

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın katılımıyla 81 ildeki Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı 24 bin 39 kurumda, 843 bin 299 kişinin katılımıyla deprem anı tatbikatı gerçekleştirildi.
'Diyanet İşleri Başkanlığı ile Deprem Anı, Tahliye ve Toplanma Alanı Uygulaması', 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirildi. Ankara'da Diyanet İşleri Başkanlığı'nda yapılan tatbikata Bakan Soylu ile Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ve AFAD Başkanı Yunus Sezer de katıldı.
Mezkur tatbikat İl ve ilçe müftülüklerinin katılımı ile ilimizde de yapıldı. Deprem tatbikatı İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın riyasetinde İl AFAD müdürlüğünden görevli Şube Müdürü Emrah Altundaş ve müftülük personelinin katılımı ile gerçekleştirildi. Deprem anı ve sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili kısa bir konuşma yapan Altundaş daha sonra 'çök-kapan-tutun' talimatlarıyla deprem tatbikatını yaptırdı.
İl Müftüsü Işıldar; Deprem ile ilgili  farkındalık ve bilinç oluşturma için yapılan bu tatbikata katılım gösteren tüm personele ve AFAD Şube Müdürü Emrah Altundaş’a teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir Araya Geldi
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir...