Malatya Fen Lisesinden Su Kuyusu Kampanyasına Destek

malatya fen lisesinden su kuyusu kampanyasına destek

27 Haziran 2019 - 18:06

Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubemiz tarafından suya ulaşmada sıkıntı yaşayan bölgelerde su kuyuları açarak, insanların su ihtiyacını karşılamak, bölgenin kalkınmasına katkı sunmak, maddi zorluklar ve fiziki şartlar nedeniyle su sıkıntısı çeken coğrafyalara umut olmak için “Su Gibi Aziz Ol” çağrısıyla başlatılan ve Burkina Faso’da açılması planlanan su kuyusu kampanyasına Malatya Fen Lisesi anlamlı bir bağışta bulundu.

Okul İdaresi, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler tarafından kampanyaya destek olmak amacıyla 46.725 TL tutarında bağış yapılarak, toplanan meblağ 21.06.2019 Cuma günü İl Müftü Vekilimiz ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şube Başkan Vekilimiz İhsan Mesut AKBAŞ’a, Fen Lisesi Müdürü Vahap YILDIZ tarafından makbuz karşılığı teslim edildi.

Teslim töreninde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Necati KEPENEK ve Hilmi KELEŞ, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Seçkin KARAKIŞ ile Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şube Yöneticisi Rıdvan ERDEM de hazır bulundu.

İl Müftü Vekilimiz ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şube Başkan Vekilimiz AKBAŞ; “Bizler iyilik yaparken insanlar arasında inanç, meşrep, dil, renk ayrımı yapmayız. İnancı ne olursa olsun mağdur olana, insan için, insanlık huzuru ve onuru için duyarlılık göstermek bizim en temel erdemlerimizdendir. Bu anlamlı kampanyaya destek olan kıymetli öğrencilerimize ve ailelerine, onlara emek veren kıymetli hocalarımıza bu değerli davranışları için teşekkür ediyorum” dedi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret