Manisa’da Hanımlar Huzur Derslerinde Dersleri’nde Buluştu

Manisa'da Hanımlar Huzur Derslerinde Dersleri'nde Buluştu

manisa'da hanımlar huzur derslerinde dersleri'nde buluştu

21 Haziran 2022 - 18:10

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 81 ilde icra edilmek amacıyla hazırlanan ve tanışıp kaynaşmak, birlik ve beraberliği tesis etmek amacıyla ülke genelinde sürdürülen "Huzur Dersleri" projesi kapsamında hanımlar bir araya geldi.

Manisa İl Müftü Yardımcısı Sevinç Tepekaya ve İl Müftüsü Mustafa Soykök’ün eşi Şükran Soykök‘ün ev sahipliğinde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde gerçekleştirilen Huzur Dersleri programına, Vali Yaşar Karadeniz'in eşi Fatma Zehra Karadeniz, Şehzadeler Kaymakamı Hüsnü Çaykara'nın eşi Nur Çaykara, kadın kurum amirleri ve stk temsilcileri, il müftü yardımcısı ve ilçe müftüleri eşleri ile il vaizleri katıldı.

Programda İl Müftü Yardımcısı Sevinç Tepekaya tarafından, TDV Manisa Kadın Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen aile ve dini rehberlik merkezi hizmetleri ile gençlik faaliyetleri tanıtımı ve Esma’ul Hüsna ile duanın önemi konulu bir sohbet gerçekleştirildi. TDV Manisa Kadın Kollarının yapmış olduğu faaliyetler anlatıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu