Manisa’da Il Müftülüğünce Il Geneli Bütün Personelle Online...

Manisa'da Il Müftülüğünce Il Geneli Bütün Personelle Online Bayramlaşma Gerçekleştirildi

il müftülüğünce il geneli bütün personelle online bayramlaşma gerçekleştirildi

16 Mayıs 2021 - 18:10

Manisa İl Müftülüğünce il geneli bütün personele ve ailelerine yönelik geniş kapsamlı bir bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Online Bayramlaşma

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İl Müftü  yardımcısı Sevinç Tepekaya açış konuşması gerçekleştirdi.

Programa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen katıldı. İşleyen konuşmasında : "Diyanet İşleri Başkanlığımızın mensubu olmanın ne derece önemli bir nimet olduğunu, gayret ve heyecanla aziz milletimize nice güzel hizmetler yürütüldüğünü " ifade etti.

Programda  İl Müftüsü Mustafa Soykök ve ilçe müftüleri personele  bayramlarını tebriklerini ilettiler.

İlahiler, marşlar ve müzik dinletileri ile devam eden programda  Kuran Kursu Öğreticisi Rabia  Yıldım'ın  yazdığı şiiiri Sancaklı İğdecik Mahallesi Kur’an Kursu Öğreticisi Gülperi ULUDAĞ’ın kızı  Elif Meva ULUDAĞ seslendirdi.

Son derece renkli şekilde geçen program Şehzadeler İlçe Müftüsüüftüsü Mehmet Cesur tarafından yapılan dua ile son buldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret