Manisa’da Mevlid-i Nebi Bilgi Yarışması

Manisa'da Mevlid-i Nebi Bilgi Yarışması

mevlid-i nebi bilgi yarışması

10 Mart 2020 - 18:11

2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığınca Üniversite öğrencileri arasında 07.03.2020 tarihinde Umre Ödüllü Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması düzenlenmiştir.

Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “O’nun Gibi Yaşamak” adlı eserden sorumlu oldukları , 1. Olan bir kız ve bir erkek öğrencinin Ödül olarak Umreye gönderileceği yarışma Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksek Okulunda MCBÜ öğrencileri arasından 263 öğrencinin katılımıyla 07.03.2020 tarihinde İl Müftü Vekili Ramazan ARBA, İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA, İl Gençlik Koordinatörleri Osman GÜRESER ve Büşra Nur ÖZKAPLAN’ dan oluşan komisyonun koordinesinde gerçekleştirilmiştir. Yarışmanın organizesinde İl-İlçe Gençlik Koordinatörleri ile KYK Manevi Danışmanları görev almışlardır.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri