Manisa’da şehitlerimiz Ve Doğal Afet Ile Kazalar Sebebiyle...

Manisa'da şehitlerimiz Ve Doğal Afet Ile Kazalar Sebebiyle Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız Için Kuran Tilaveti Gerçekleştirildi, Dualar Edildi.

şehitlerimiz ve doğal afet ile kazalar sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız için kuran tilaveti gerçekleştirildi, dualar edildi.

10 Şubat 2020 - 18:11

       Şehitlerimiz ve son zamanlarda meydana gelen doğal afet ile kazalar sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kuran Tilaveti ve Kurban kesimi gerçekleştirildi. Vali Ahmet Deniz’in de katıldığı programda ülkenin birliği ve beraberliği için dua edildi.  


Attar Hoca Camii’nde gerçekleştirilen programa Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İl Müftü Vekili Ramazan Arba katıldı. 


Çok sayıda vatandaşın da katıldığı programda İl Müftü Vekili Ramazan Arba tarafından ülkenin birlik ve beraberliği için yapılan dua sonrasında kurban kesimi yapıldı. 


Vali Ahmet Deniz daha sonra Yunusemre Müftülüğü Karaköy Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan öğrencileri ziyaret ederek, sohbet etti. 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...