Mardin’de Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. şaban Kondi Il...

Mardin'de Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. şaban Kondi Il Müftülüğünü Ziyarette Bulundu

din hizmetleri genel müdürü dr. şaban kondi il müftülüğünü ziyarette bulundu

28 Haziran 2022 - 18:15

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi İl Müftülüğünü ziyaret ederek İlçe Müftüleri, Vaizler, ve Koordinatörlerle birlikte bir toplantı gerçekleştirdi.

Diyarbakır İl Müftüsü Lütfi İmamoğlu'nun da katıldığı toplantı da Mardin'de Müftülüğümüz din hizmetlerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları tartışıldı. Ayağının tozuyla ilimize ziyarete gelen Din Hizmetleri Genel Müdürü Kondi, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik'e ve tüm çalışanlarına bugüne kadar gerçekleştirdikleri başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kalkınma Ajansından kazanılan proje neticesinde gerçekleştirilen "Etkili Hitabet ve Güzel Konuşma" konulu eğitim seminere katılan Kondi, kursiyerlere "Eğer görev hayatımızda başarılı olmak istiyorsak sürekli kendimizi geliştirmeli ve yenilemeliyiz" dedi.

Daha sonra gençlik merkezini ziyaret eden Genel Müdür Kondi, İl Müftüsü Çelik’ten gençlik çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor