Mardin’de Hayır Kermesi Dualarla Açıldı

Mardin'de Hayır Kermesi Dualarla Açıldı

hayır kermesi dualarla açıldı

04 Kasım 2022 - 18:15

Mardin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mardin Şubesi iş birliğinde Hediyem Kitap olsun ve yatılı hafızlık Kur’an kursları yararına "Hayır Kermesi" düzenlendi.

3- 4- 5- Kasım günlerinde açık olacak kermesin açılışını gerçekleştiren İl Müftümüz Ali Hayri Çelik ‘‘Öğrenciler yararına düzenlemiş olduğumuz bu hayır kermesinin maddi bir gelir olarak görmek bizi asıl amacımızdan uzaklaştıracaktır. Bizler bu kermesi yapmayı planlarken maddi gelir boyutunu düşünmeden, Mardin’li vatandaşlarımızın temelini atmış oldukları hafızlık kurslarımızda eğitimlerini sürdüren öğrencilerimize destek vermelerini amaçlamış bulunmaktayız’’ diyerek açılış duası sonrası standları ziyeret edip Kermese destekte bulunan ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Kermeste İl Müftümüz Ali Hayri Çelik’e, İl Müftü yardımcılarımız Musa Çiftçi, Zübeyde Zengin, Artuklu İlçe Müftü Vekili Ali Üney ve Türkiye Diyanet Vakfı İl Temsilcisi Muhammed Koldemir’de eşlik ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...